IMG_8182.JPG

Waarom een opfriscursus

Misschien ben je al in het bezit van het autorijbewijs, maar hebt je al een geruime tijd niet of nauwelijks deelgenomen aan het verkeer met de auto. Misschien omdat je geen auto hebt, doordat je ziek was of omdat je iets vervelends hebt meegemaakt tijdens het autorijden. Het zou kunnen dat je hierdoor onzeker bent met autorijden of misschien zelfs helemaal niet meer in de auto durft te stappen. Op zo’n moment kan je een steuntje in de rug goed gebruiken.

Speciaal voor jou hebben wij hiervoor een opfriscursus ontwikkeld. We helpen je met deze cursus weer zelfverzekerd de weg op.

De opfriscursus

Wat is een opfriscursus? De opfriscursus autorijden is afgestemd op jouw situatie

We richten onze aandacht op wat voor jou nodig is. Jij bepaalt het tempo en de onderdelen die je wilt oefenen.

Enkele voorbeelden zijn:
Bijzondere verrichtingen
In- en uitvoegen en het rijden op de snelweg
Naderen en berijden van kruispunten en rotondes
Rijden op drukke plekken en smalle straten

Daarnaast analyseren we jouw kijkgedrag en verkeersinzicht. Je krijgt tips om dit te verbeteren. Ook besteden we aandacht aan je theoretische kennis. Er is namelijk in dit opzicht de laatste jaren veel veranderd. Het verkeer wordt alsmaar drukker. Dit alles vraagt een aangepast en besluitvaardig rijgedrag van jou.

Foto_vierkant_automaat2.jpg
Het doel Wat is het doel van de opfriscursus?

Het doel van de opfriscursus is dat je aan het einde van de cursus weer als een veilige en zelfstandige weggebruiker met veel zelfvertrouwen het verkeer in kunt.

IMG_7889.JPG
Voor wie Voor wie is de opfriscursus bedoeld?

Beantwoord je één van de onderstaande stellingen met “ja”, maar twijfel je of de opfriscursus iets voor jou is? Bel, app of mail ons gerust.

Ik heb mijn rijbewijs al een tijdje maar tussentijds weinig tot geen auto gereden
Ik heb onlangs mijn rijbewijs gehaald maar een bepaald onderdeel (bijvoorbeeld inparkeren) vind ik lastig
Ik vind het leuk om mijn kennis bij te spijkeren

IMG_7843.JPG
Het pakket Waaruit bestaat de opfriscursus?

De opfriscursus autorijden bestaat uit 4,5 of 6 uur praktijkles autorijden, een theorieboek, een intakegesprek en een evaluatiegesprek achteraf. We geven je na de cursus al onze adviezen mee. Dit staat in adviesformulier met daarop de behandelde onderdelen. Zo kun je het thuis nog eens rustig nalezen.

Prijzen
4,5 uur € 269,-
6 uur € 349,-

IMG_7819-1609876620.JPG
IMG_8118.JPG

Opfriscursus in je eigen auto of onze lesauto

Het is fijn om de opfriscursus in een lesauto te volgen. Deze zijn optimaal ingericht om je een goede rijles te geven. Dat kan zowel in een geschakelde auto als in een automaat. We geven de cursus in aparte blokken van 1,5 uur. We begrijpen ook dat je het je het fijn vindt om in je eigen auto te oefenen. Als je dat wilt kunnen we hier in het laatse blok tijd voor maken. We doen er alles aan om jou weer zelfverzekerd deel te laten nemen aan het verkeer.