Wist je dat de meeste ongevallen voorkomen kunnen worden? Veel weggebruikers kennen de regels niet voldoende en dat zorgt voor onduidelijkheid in het verkeer wat leidt tot ongevallen.

92%
van de verkeersongevallen gebeuren door menselijke fouten!
IMG_8034.JPG

Onze methode

Je theorie is niet het leukste binnen je rijopleiding, maar wel noodzakelijk. Zonder theorie certificaat kun je geen rijexamen afleggen. Je wilt daarom je theorie zo snel mogelijk behalen.

We kunnen helaas de hoeveelheid lesstof niet minder maken, wel kunnen we het op een leuke en leerzame manier aanbieden. Dat doem we in samenwerking met VEKABEST, de grootste theorieaanbieder van Nerderland.

Natuurlijk helpen we je met het behalen van je theorie-examen, je kunt onbeperkt al je vragen aan ons stellen. Met deze aanpak kijken we verder dan alleen je theorie-examen. We bereiden je voor op de toekomst waarin jij zelfstandig de weg opgaat zonder instructeur.

iStock-1066320044kopie.jpg

Behaal meer resultaat

Wij bieden bewust geen theorie dagcursussen aan voor onze leerlingen. De rede hiervoor is dat het niet effectief is op de langer termijn. Om een veilige verkeersdeelnemer te worden dien je de theorie goed te kennen en zal je er zelf wat voor moeten doen. Je schooldiploma haal je tenslotte ook niet met truckjes. 😉

Je behaalt meer rusultaat door wat aandacht te besteden aan je theorie. Zo blijft de lesstof beter hangen en daar heb je meer aan tijdens je rijopleiding. Wanneer je de juiste kennis hebt hoeft je rijinstructeur je niet alles uit te leggen en heb je minder rijlessen nodig. Ook is de kans op slagen bij je 1e examen een stuk groter!

Onze theoriepakketten

Theorieboek
29,-
Dit meest succesvolle auto theorieboek van Nederland bevat alle onderwerpen van het CBR auto theorie-examen.

14 krachtige hoofdstukken Duidelijke taal Toegankelijke schrijfstijl Samengesteld met 40 jaar ervaring
Complete theorie-opleiding
349,-
Stoom jezelf gegarandeerd klaar voor het CBR theorie-examen met onze klasikale theoriecursus en bespaar ook nog eens op je rijlessen!
15 uur theorieles Online oefenmateriaal Onbeperkt begeleiding Inclusief koffie, thee en frisdrank Maximaal 4 deelnemers
Theoriebox
74,-
Behaal sneller je theorie met de Into Traffic theoriebox. Slaag je onverhoopt niet? Dan ontvang je het examengeld terug!

Theorieboek 15 uur online examen training 20 realistische oefenexamens Slagingsgarantie

Theorie op een leerzame manier

Theorie is niet het leukste van de rijopleiding, maar het is wel nodig. Daarom hebben wij een manier bedacht om je theorie op een snelle en leuke manier te halen, zodat je snel weer kan focussen op de rijlessen en je examen!