Ondernemen als rijinstructeur?

Wordt onderdeel van Into Traffic en bouw samen met ons aan de tofste rijschool van Nederland. Als franchisenemer krijg je zelf het stuur in handen. Je krijgt de mogelijkheid zelf richting te bepalen in de uitgave van jouw budgetten. Wij zijn er om jou in je kracht te zetten en te ontlasten waar nodig.

Start je eigen rijschool

We bieden een unieke franchiseformule waarin we achter de franchisenemer staan. Wij bieden franchisenemers handvatten die helpen om een gezonde en succesvolle rijschool te runnen. Dit doen we samen met een team van gedreven ondernemers, zodat jij vol zelfvertrouwen kunt ondernemen.

IMG_7674.JPG

Onze ambitie

Wij zijn nu nog een regionale rijschool die volop groeit waarin de leerling centraal staat. We hanteren een gezonde lesprijs, niet te goedkoop en zeker niet te duur. Daardoor kunnen we onze leerlingen de beste service bieden en blijven investeren in het verbeteren hiervan. Zo bieden we onze leerlingen onbeperkt theoriebegeleiding, deze begeleiding nemen wij als franchisegever op ons. Daarnaast vinden we het vanzelfsprekend stil te staan bij bijzondere situaties in het verkeer, zoals OGS, rijden bij slechte omstandigheden of een auto te water. Dit alles heeft een positief effect op de vorderingen en de hoeveelheid benodigde rijlessen.

fotoblokken_intotraffic_franchise1.png

Uniek in Nederland

Wij vinden dat het beter kan, beginnend bij de transparantie door de gehele franchiseformule van Into Traffic. Eerlijkheid duurt het langst en we gaan graag voor duurzame relaties. Je krijg van ons het stuur in handen om je eigen marketing richting te kunnen geven. Natuurlijk staan we klaar om je hierbij te ondersteunen waar nodig. Per kwartaal geven we onze franchisenemers inzagen in hoe het geld binnen onze franchise besteed wordt. En blijven we continu investeren in het automatiseren van onze bedrijfsprocessen zodat franchisenemers minder administratief werk hebben wat resulteert in een hoger rendement voor jou als franchisenemer, of meer vrije tijd.

Hoe zit het met de franchisefee

De fee die we vragen is een percentage van jouw omzet. Om jouw onderneming te laten groeien, investeren we een groot deel van de fee aan marketing. Uit onderzoek en ervaring blijkt dat 10% de optimale investering is die ervoor zorgt dat een onderneming een gezonde doorloop heeft.

Je kunt bij onze formule zelf jouw marketingbudgetten bepalen. Zo kun je per kwartaal, in overleg met onze marketingafdeling, bijschalen of afschalen. Wel zo handig! Op deze manier kun jij echt ondernemen en profiteren van alle voordelen die onze franchise te bieden heeft. Daarnaast vragen we een deel om te besteden aan onder andere het doorontwikkelen van het franchiseconcept, het ondersteunen en opleiden van franchisenemers, kantoor en personeel, etc.

We vragen je geen fixed fee. Door een eigen keuze in budgetten gaan we beiden het commitment aan om jouw rijschool lekker te laten draaien.

IMG_7843.JPG

Betaalbare lesauto's

Geen horrorverhalen over leaseauto’s van meer dan € 1000,00 per maand. We hebben goede prijsafspraken kunnen maken met onze vaste autodealer.

We bieden je een full operational lease zodat jij alleen nog hoeft te tanken. Zo rijd je een Seat Ibiza voor € 548,-, een Volkswagen Golf voor 698,- of een Audi A3 voor € 773,- per maand.

2.jpg

Onze lesauto's

Je hebt de keuze uit een nieuwe Seat Ibiza, Seat Leon, Volkwagen Polo, Volkwagen Golf, Audi A1 of Audi A3. De auto's zijn standaard voorzien van parkeersensoren, navigatie, dubbele bediening, spiegels, dakbord en voorzien van de huisstijl van Into Traffic.

Kom koffie drinken ☕

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? We drinken graag samen een kop koffie. Zo kunnen we gelijk kennis maken en kijken of er vanuit bieden kanten een klik is voor een fijne samenwerking.