De 🚗 geeft je vrijheid

Je wilt natuurlijk snel je rijbewijs halen. Cruisen met je vrienden, naar de stad of de bioscoop. Met de auto is alles dichtbij en veel leuker. Neem een gratis proefles en maak kennis met één van onze instructeurs.

192
Andere leerlingen gingen je het afgelopen jaar voor en hebben hun rijbewijs gehaald! 🥳
IMG_7843.JPG

Hoeveel rijlessen heb ik nodig?

Zo min mogelijk natuurlijk, maar een goed uitgangspunt is 40 uur. Hoeveel jij er precies nodig hebt is altijd lastig in te schatten. Dit hangt af van verschillende factoren. Met onze tool kan jij dit dit eenvoudig berekenen. We adviseren je altijd alsnog een proefles te plannen.

Altijd inzicht met PlanGo🤳

Met de PlanGo App heb je altijd een actueel inzicht in je rijopleiding. Je kunt al je vorderingen inzien, lessen plannen, je lessen voorbereiden en betaling terugvinden. We kunnen door het bijhouden van je vorderingen vooral aandacht besteden aan jouw leerdoelen. Zo sta je niet onnodig lang stil bij hetgeen wat je al beheerst.

IMG_7779.JPG

Rijlessen op maat

Niet iedereen is het zelfde, iedereen leert op zijn of haar eigen manier. Daarom zijn de rijlessen bij ons niet standaard, maar passen we de lessen aan op jou. Samen kijken we welke route het best bij je past om snel en veilig van je vrijheid te genieten.

cover_brochure1.jpg

Gezakt bij een ander? 🤨

Ben je over je huidige rijschool niet tevreden of ben je gezakt en wil je een second opinion?

Een van onze instructeurs gaat dan 90 minuten met je rijden om je niveau in te schatten en je te adviseren. Dit kost je slechts € 85,-.

Bevalt onze aanpak beter? Dan ben je natuurlijk van harte welkom. We zullen samen de route naar jouw examen uitstippelen. Zo weet je precies waar je aan toe bent.