IMG_7286.JPG

Rijlessen in Arnhem

Nooit meer afhankelijk zijn van het OV of het wisselvallige Hollandse weer? Dan is het behalen van het rijbewijs echt iets voor jou! En geniet jij binnenkort van je vrijheid om te gaan en staan wij jij wilt. Start met rijlessen en laat je opleiden tot een veilige verkeersdeelnemer.

Voordat je echt gaat rijden maak je kennis met de lesauto. Zo ontdek je bijvoorbeeld hoe je de stoel moet instellen, waar de handrem zit, hoe de alarmlichten aan- en uitgaan en waar je de ruitenwisser aan kunt zetten. Wel zo handig als er ineens een stortbui over komt đŸ˜‰

IMG_7674.JPG

Jouw rijlessen

Tijdens de rijlessen zul je zoveel mogelijk realistische scenario’s oefenen. Je begint op rustige wegen rondom jouw woonplaats. Hoe verder jij bent in jouw rijopleiding hoe moeilijker de situaties worden. Je rijdt over de Posbank, waar aan heuvels en smalle bochten niet te ontkomen is. Ook rij je over diverse snelwegen en knooppunten zoals de A12, A325 en het Velperbroekcircuit. Naast deze uitdagingen staat ook het centrum van Arnhem voor jou op de planning. Jij kunt jouw auto straks met gemak parkeren in de smalle straten van het Spijkerkwartier of op een schuine helling in de wijken Cranevelt of Alteveer.

Wil je rijden in Amsterdam, Utrecht Maastricht? Goed idee! Uiteraard dan niet alleen via de snelweg, maar zoek je de meest uitdagende weg, passend bij jouw vorderingen. Want hoe meer ervaring jij op kunt doen, hoe beter.

Onze cursussen

Laat je opleidingen van A tot Z