IMG_7286.JPG

Rijlessen in Ede

Nooit meer afhankelijk zijn van het OV of het wisselvallige Hollandse weer? Dan is het behalen van het rijbewijs echt iets voor jou! En geniet jij binnenkort van je vrijheid om te gaan en staan wij jij wilt. Start met rijlessen in Ede en laat je opleiden tot een veilige verkeersdeelnemer.

Voordat je echt gaat rijden maak je kennis met je rijinstructeur en de lesauto. We laten je bijvoorbeeld zien hoe je de stoel moet instellen, waar de handrem zit, hoe de alarmlichten aan- en uitgaan en waar je de ruitenwisser aan kunt zetten. Wel zo handig als er ineens een stortbui over komt đŸ˜‰

Onze rijinstructuer in Ede is Berry Kersbergen. Bij Berry kun je terecht voor zowel autorijlessen als rijlessen met aanhangwagen.

IMG_7674.JPG

Jouw rijlessen

Tijdens de rijlessen zullen we zoveel mogelijk realistische scenario’s met je oefenen. Je begint op rustige wegen rondom jouw woonplaats. Hoe verder jij bent in jouw rijopleiding hoe moeilijker de situaties worden. Je rijdt over de Veluwe, waar aan heuvels en smalle bochten niet te ontkomen is. Ook rijden we met je over diverse snelwegen en knooppunten zoals de A30, en A12. Naast deze uitdagingen staat ook het centrum van Arnhem voor jou op de planning. Het is hier een stuk drukker dan wanneer je in Ede rijdt. Daarnaast bevind het examencentrum (CBR) zich ook in Arnhem.

Wil je rijden in Amsterdam, Utrecht Maastricht? Goed idee! Uiteraard dan niet alleen via de snelweg, maar zoek je de meest uitdagende weg, passend bij jouw vorderingen. Want hoe meer ervaring jij op kunt doen, hoe beter.

Onze cursussen

Laat je opleidingen van A tot Z