IMG_7834.JPG

Online rijlessen

Tijdens de lockdown toch veilig rijlessen volgen? Dat kan!

We zijn in gesprek geweest met Green Dino en Veilig Verkeer Nederland om online rijlessen aan te bieden. Het lijkt misschien wat vreemd, maar de resultaten zijn erg goed! De rijlessen worden confrom de exameneisen aangeboden en je wordt begeleid door een virtuele instructeur. Je oefent in ruim 50 situaties.

IMG_7905-1613035264.JPG

Wat vinden de gebruikers

"Ik denk dat de online rijlessen zeker geholpen hebben. Tijdens de eerste lockdown is het een zeer goede manier geweest om thuis te oefenen. Ook was het vrij duidelijk dat deze oefening zorgde voor meer rust op de weg. Het is naar mijn mening zeker een goede toevoeging op de normale rijlessen, omdat je dingen als kijkgedrag en situatie herkenning prima achter de computer kan leren."

Foto_vierkant_automaat2.jpg

Wat zegt het CBR

Green Dino levert state-of-the-art producten en diensten. Deze producten en diensten zijn grondig onderzocht en betrouwbaar en valide beoordeeld door verschillende PhD-onderzoekers van Technische Universiteit Delft. Dit is voor CBR een belangrijke reden om Green Dino te vragen het rijexamen te objectiveren en een rijexamen voor zelfrijdende voertuigen te ontwikkelen.”

Green Dino is een grote leverancier van virtuele producten. Denk hierbij aan o.a. rijsimulatoren voor auto's, vrachtwagens en voorrangsvoertuigen.

Tijdelijk €10,- korting!

Wil jij ook niet langer wachten met je rijlessen? Start dan nu met online rijlessen! Je betaald dan geen € 49,- maar tijdelijk € 39,- voor onbeperkt lessen. Je ontvangt dan binnen 24uur de inlogcode voor jouw online rijlessen!