Intensieve rijopleiding

Wil je snel je rijbewijs halen? Dan is de intensieve rijopleiding, oftewel een spoedopleiding, echt iets voor jou! Je kunt al binnen 10 dagen je rijbewijs halen. Uiteraard doet dit helemaal niets af aan de kwaliteit van de rijlessen.
Foto_vierkant_rijles_automaat1.jpg

De voordelen

Wil je snel je rijbewijs halen? Dan is de intensieve rijopleiding iets voor jou! Je kunt al binnen 10 dagen je rijbewijs halen. Uiteraard doet dit helemaal niets af aan de kwaliteit van de rijlessen. Doordat je continu bezig bent met autorijden ga je sneller door de rijopleiding. Even in komen omdat je een week niet hebt gereden is niet aan de orde. Onze lesmethode zorgt dat je in korte tijd de routine op kan bouwen die nodig is om het rijexamen te behalen.

Wat vinden zij?

Deze mensen deden de 'intensieve rijopleiding'. Dit vonden zij er van!

Joris Renkum

Zeer prettige rijschool. In een aantal weken tijd doormiddel van een spoed opleiding, al heel veel opgestoken. Mede door de rustige en veilige manier van lesgeven door Robin Siemens. Prijs/kwaliteit is ook zeer goed. Zeker als je kijkt naar het aantal uren wat je krijgt, en het type les auto's waar je in komt de rijden. Echt een aanrader voor als je opzoek bent naar een rijschool in Arnhem en omgeving. Meer weergeven
Joris Renkum gaf ons:

Floor Balkenende

Ik had circa 10 lessen bij de ANWB gehad en na 1 les bij Into Traffic had ik al veel meer geleerd dan bij de ANWB. De communicatie gaat goed en persoonlijk vind ik de manier van les geven heel erg prettig Meer weergeven
Floor Balkenende gaf ons:
IMG_7819-1609876620.JPG

Intensieve rijopleiding

Rijbewijs binnen 1 tot 4 weken
Hoger slagingspercentage dan bij een reguliere rijopleiding
Bespaar op de totale kosten van een rijopleiding
1 praktijkexamen
30 volle uren rijles
Geen inschrijfkosten
Intense
2199,-
Haal je rijbewijs sneller dan al je vrienden! 🚗
30 uur rijles 1 praktijkexamen Rijbewijs binnen 1 tot 4 weken Hoger slagingspercentage dan bij een reguliere rijopleiding Bespaar op de totale kosten van een rijopleiding

Het verschil

Tijdens je intensieve rijopleiding bij into traffic ben je continue bezig met autorijden, waardoor je sneller door de rijopleiding gaat. Natuurlijk doen we dit wel op een persoonlijke en relaxte manier, waardoor jouw slagingskans hoger zal zijn!

Goed om te weten!

Hoe het werkt In no-time je rijbewijs

De intensieve rijopleiding start met een gratis proefles. Daarin bekijken we samen of een intensieve rijopleiding voor jou geschikt is en hoeveel lessen je nodig hebt. Zodra je van start gaat, reserveren we het examen al bij het CBR, zo weet je zeker dat je op de snelst mogelijke examendatum af kunt rijden. Vervolgens plannen we jouw rijlessen in zodat het praktijkexamen hier naadloos op aansluit. Zo doorloop je altijd de snelst mogelijke route naar je rijbewijs.

IMG_7010.JPG
Wat is er anders Wat is er anders bij een intensieve rijopleiding?

Bij het volgen van een intensieve rijopleiding, volg je meerdere rijlessen per dag en per week. Je zit maximaal drie uur in de lesauto. Zo blijf je geconcentreerd en heb je ook de tijd om de lesstof van die dag te verwerken. Door de weeks en overdag zijn er veel leersituaties. We raden je daarom aan om zoveel mogelijk lessen overdag in te plannen. Tijdens iedere les worden duidelijke doelen gesteld, deze zijn ook op je lesschema terug te vinden. Aan het eind van iedere dag evalueren we de lessen zodat je precies weet wat goed gaat en waar we nog aan moeten werken.

IMG_7568_1.jpg
Besparen Bespaar op je rijopleiding

Een intensieve rijopleiding is doorgaans voordeliger dan een reguliere opleiding. Dit komt doordat je continu met autorijden bezig bent. Je zit al snel 4 uur per dag, 5 dagen per week in de auto. Daarnaast hoef je niet wekelijks ‘in te komen’. Je gaat verder waar je gisteren gebleven was en niet waar je vorige week was geëindigd. Dit zorgt ervoor dat je minder rijlessen nodig hebt, zo bespaar je uiteindelijk op je opleiding.

IMG_7509-1612990525.JPG
Slagingskans Hoger slagingspercentage

Door de continuïteit in je rijopleiding en het vele lessen achter elkaar zit je er helemaal in aan het eind van je rijopleiding. Hierdoor kan de kans om in 1x te slagen voor jou vergroten.

Uit onze cijfers blijkt dat 88% in 1x slaagt bij een intensieve rijopelding. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van het type leerling. Het intensieve lessen is niet voor iedereen geschikt, daarom kijken we eerst of een intensieve rijopleiding past bij jou leerstijl. Wil je weten welke opleiding bij jou past? Vraag dan een gratis proefles aan!

IMG_7843-1612991046.JPG

Overtuigd?

Meld je dan nu aan voor de spoedopleiding. We kijken dan of dit bij je past en hoe snel we kunnen starten!