Over ons

Ons doel is mensen zodanig opleiden dat zij veilig en zelfstandig de weg op kunnen met de juiste kennis en vaardigheden. Natuurlijk allemaal op een relaxte en persoonlijke manier.
IMG_7286.JPG

Onze methode

We geloven dat een ontspannen sfeer tijdens de rijlessen helpt bij het snel en soepel doorlopen van je rijopleiding. We nemen daarom de tijd om zaken duidelijk uit te leggen net zo lang totdat jij het helemaal snapt. We verdiepen ons constant in nieuwe lesmethodes zodat we altijd de methode aan kunnen bieden die op dat moment het beste bij jou past..

iStock-1066320044kopie.jpg

Exclusief bij Into Traffic

We snappen als geen ander dat het behalen van je theorie niet het leukste is van je rijopleiding. Daarom helpen we je graag de juiste kennis op te doen, zonder extra kosten! De juiste theoretische kennis levert je nog een extra voordeel op. Je loopt daarmee namelijk sneller en soepeler door je rijopleiding!

Ben jij nou net zo enthousiast over het verkeer als wij en wil je ons leren kennen? Vraag een gratis proefles aan!

fotoblokken_intotraffic_robin_siemes.png

Robin Siemes

Ik ben Robin, de oprichter van Into Traffic. Met veel gedrevenheid en enthousiasme geef ik al geruime tijd rijlessen in Arnhem en omgeving.

Nadat ik een aantal jaren bij een grote landelijke rijschool heb gewerkt ben ik in 2019 Into Traffic gestart. Ik ben ervan overtuigd dat het anders en beter kan. Leren autorijden op een toegankelijke en leuke manier waarbij je echt inzicht krijgt in hoe het verkeer werkt. Transparantie vind ik erg belangrijk en dat zie je binnen Into Traffic overal terug.

Mijn aanpak kenmerkt zich door geduld en betrokkenheid met één doel: mensen snel en veilig laten genieten van de vrijheid dat het rijbewijs geeft.

Wat vinden zij?

Deze cursisten gingen je voor. Dit vonden zij er van!

Pascal Gerrits

Geduldig, gezellig maar vooral leerzaam! Robin heeft echt engelengeduld en kan zich goed verplaatsen in de leerling. Wat ik écht pluspunten vind, is dat Robin RIS opleider is, waardoor je in kleine stapjes alles leert! Ook de eigen inbreng vind ik top! Bij Robin mag je zelf ideeën aanbrengen over wat of waar jij graag zou willen lessen. Zo heb ik binnenkort een rijles in Amsterdam! Waar anders vind je die flexibiliteit?! Meer weergeven
Pascal Gerrits gaf ons:

Sylvie Thung-Postema

Lessen bij Robin is echt een aanrader! Van alle instructeurs die ik heb gehad in het verleden (en dat zijn er nogal wat..) is hij de eerste bij wie ik vol zelfvertrouwen en met plezier in de auto leerde stappen. De lessen zijn gezellig en goed. Robin is rustig, zorgt voor een goede sfeer in de auto en is bereid om alles op alles te zetten om je goed te leren rijden en zo te laten slagen voor die felbegeerde roze credit card. Meer weergeven
Sylvie Thung-Postema gaf ons:

Ga voor resultaat

Samen stippelen we jouw rijopleiding uit. We kijken niet naar wat standaard is, maar naar wat bij jou past. Zo behaal jij in no-time jouw rijbewijs!